Heeft u een bedrijf in de regio Heerenveen en wilt u niet teveel reizen voor een Excel training? Westhaghe Training & Advies biedt een open rooster in Utrecht of Zwolle aan. U kunt hier dus aanschuiven bij de desbetreffende training en traint met verschillende cursisten uit diverse bedrijven.

Het programma Microsoft Excel gaat steeds belangrijker worden in het bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven verwachten van werknemers enige kennis van het Microsoft Office pakket en dan specifiek van Microsoft Excel

Het komt vaak voor dat personeel die kennis nog niet goed beheerst, speciaal daarvoor hebben wij van Westhaghe Training & Advies Excel trainingen ontwikkeld waarbij de theorie en praktijk samenkomen.

Excel curus kunnen wij verzorgen op diverse niveau's. Voor de beginnende gebruiker hebben wij een training ontwikkeld voor de basisbeginselen. Daarnaast hebben wij Excel training voor Gevorderden en voor de echte Excel Experts is er een Expert training.

Al onze Excel trainingen zijn beschikbaar in de volgende versies:

Cursussen zijn ook in te plannen waarbij u zelf de onderwerpen in de training bepaald. Wij noemen dit een maatwerk training meer informatie aanvragen voor een training bij u op locatie in Heerenveen? Vraag direct een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..